Sera Clothing - Ekologiset lastenvaatteet

Odottavan ilma

Pikapuuron valmistumista odotetaan kaksi minuuttia, kahvin valmistumista joutuu odottamaan joskus jopa kymmenen minuuttia. Joulua odotetaan joka vuosi 12 kuukautta ja vauvaa yleisesti yhdeksän kuukautta, keskimäärin 1,75 kertaa suomalaisen elämän aikana. Vanhuus taas tulee yleensä ennen kuin ehtii huomatakaan.

Eilen odotin junaa 25 minuuttia. Ilma oli rauhallinen, niin kuin Pete usein toteaa kun odotamme jotakin. Raiteiden toisella puolen aukeavat pellot ja niiden takana kaartuvat palmut. Aseman laiturilla kulkukoirat nuuhkivat odottavia, jotka siemailivat chaitaan. Edes kaukaa kuuluva aseen pamaus ei rikkonut rauhallista ilmaa. Jostakin nousi savua.

Junassa odotin vain lyhyen tunnin asemaa, jolla jäisin pois.

Odotuksen ilma voi olla rauhallinen niin kuin junan odotus eilen, se voi velloa jännittävänä niin kuin silloin kun odottaa vieraita. Se voi olla myös pelottava jos ei tarkalleen tiedä mitä odottaa, kuten vanhuus, mutta usein se sataa kärsimättömänä maahan.

Tänään päättyi yksi kärsimätön odotus kun vastaanotimme tulevan kesän mahdolliset värit:

Jatkamme odottamista.

-Vega

#intia #lastenvaatteet #kasvivärjäys #seraclothing

Artikkeleita
Arkisto
Avainsanat
No tags yet.
Seuraa meitä:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon