Sera Clothing - Ekologiset lastenvaatteet

Uuden vuoden kynnyksellä

Yrityksemme on ollut toiminnassa kohta puoli vuotta, ja Vega ja Pete ovat olleet Intiassa jo yli kuukauden. Ensimmäisistä keskusteluista yhteisestä yrityksestä on pian vuoden päivät. Asiat tuntuvat seuraavan toisiaan nopealla tahdilla. Malliston suunnittelussa ja yrityksen koko toiminnan hahmottelussa yksi kesä ja syksy tuntuu vain silmänräpäykseltä, kun tapahtumia muistelee jälkikäteen.

Pian on uusivuosi, ja tulevat kuukaudet tulevat paljastamaan yrityksemme tulevaisuudesta paljon. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan vuoden 2015 mukanaan tuomia haasteita ja yllätyksiä – töiden paiskimista unohtamatta!

Haluamme toivottaa kaikille lukijoillemme lämmintä joulua. Suurkiitokset kaikille osallisille tähänastisesta tuesta ja palautteestanne!

-Janne, Adam, Pete & Vega

#uusivuosi

Artikkeleita
Arkisto
Avainsanat
No tags yet.
Seuraa meitä:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon