Sera Clothing - Ekologiset lastenvaatteet

Työntekoa ja lepohetkiä

Tulimme kuukausi sitten Intiaan. Tämän jälkeen olen lukemattomat kerrat vastannut kysymyksiin: ”mikä on nimesi”, ”mistä olet kotoisin” ja ”oletko ensimmäistä kertaa Intiassa?” Olen jo aiemmin Intiassa oppinut kommunikoimaan ”head wobblella” eli päätä heiluttamalla, ja nyt tavan jalo taito sekä syvin merkitys on palautunut muistiin.

Kuukauden aikana kärsivällisyys on kasvanut huomattavasti, ja paikallisten kanssa toimiessa olen asettanut aikataulun merkityksen aivan uudelle tasolle. Harvemmin sitä VR:n lippuja säädetään päiviä ja toivotaan sormet ristissä, että saisi ostettua liput haluamaansa junaan. Kaupankäynti ei myöskään ole pikadeittaulua täällä, sillä hinnat vaihtelevat päivittäin, jopa saman myyjän kanssa torilla. Tosin torilta saa aina tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä junalla matkustaminen on mahtava tapa nähdä Intiaa.

Tulimme tällä viikolla Etelä-Goalle viettämään joulua sekä odottamaan alustavaa tarjousta tuottajalta Ahmedabadista. Olimme Intiassa Vegan kanssa viime talvena yhteensä viisi kuukautta, joista vietimme suurimman osan Goalla. Patnem ja Palolem vetää puoleensa kausituristeja, jotka viettävät monta kuukautta vuodestaan täällä. Tänne on syntynytkin tiivis kansainvälinen yhteisö, joka tarjoaa myös lapsille päiväkodin ja koulun. Viime vuoden kokemuksen perusteella täällä on hyvä viettää joulu!

Huomaan myös, että itseeni on tarttunut kuukauden aikana Masalan tuoksu, varmaankin johtuu paikallisen ruoan ahtaamisesta joka päivä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Hyvää viikonloppua kaikille päiväkirjan lukijoille!

-Pete

#headwobble #intia #matkailu #seraclothing

Artikkeleita
Arkisto
Avainsanat
No tags yet.
Seuraa meitä:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon