Sera Clothing - Ekologiset lastenvaatteet

Suunnittelu etenee hiljalleen mutta varmasti

Kaikki alkoi noin vuosi sitten Pushkarissa, kun siellä lomaillessamme saimme ensimmäisen idean tuoda lastenvaatteita Suomeen. Kaupungin inspiroiva ympäristö antoi myös tulevalle mallistolle muotoja ja värejä. Pushkar on osa isompaa Ajmerin kaupunkia. Se muodostuu järven ympärille kohoavista temppeleistä, kapeista kaduista ja vanhoista taloista. Kaupunkia reunustaa kukkulat, joiden toiselle puolelle aukeaa vihreät viljelysmaat.

Pushkarin kadut ovat täynnä edullisten vaatteiden tukkumyyjiä, joilta monet ostavat vaatteita ja myyvät niitä eteenpäin ympärimaailman. Halusimme kuitenkin teettää ekologisia vaatteita, joiden alkuperän pystymme kertomaan asiakkaillemme. Vaatteiden suunnittelussa halusin ottaa huomioon Intian perinteiset käsityötraditiot ja yhdistää niitä klassisiin ja ajattomiin lastenvaatteisiin.

Nyt puoli vuotta ensimmäisten hahmotelmien jälkeen sain ensimmäiset materiaalinäytteet mahdollisesti käytettävissä olevista kankaista. Kankaat antoivat mallistolle vielä hivenen uutta suuntaa, jonka ohjaamana on hyvä jäädä odottelemaan ensimmäisiä mallikappaleita.

-Vega

#ekologisuus #lastenvaatteet #luomu #pushkar #suunnittelu #seraclothing

Artikkeleita
Arkisto
Avainsanat
No tags yet.
Seuraa meitä:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon