Sera Clothing - Ekologiset lastenvaatteet

Arkea Ahmedabadissa

Olemme olleet Ahmedabadissa viisi päivää; asuneet vanhassa kaupungissa hienossa hotellissa, muuttaneet paikallisen perheen luokse, viettäneet aikaa yliopiston kampuksella, sekä tutustuneet Intialaiseen tekstiilitaiteeseen.

Yhdeksi viikon kohokohdista nousi kuitenkin tapaaminen erään luomupuuvillan jälleenmyyjän kanssa. Kangaskutomot ostavat viljelijöiltä puuvillan usein valmiina lankoina, joista asiakkaan tilauksesta kankaat valmistetaan ja värjätään. Usein luomupuuvilla sekä muu puuvilla käsitellään samoissa kutomoissa, jolloin luottamus kutomon jälleenmyyjän ja asiakaan välillä on erityisen tärkeä. Viime kädessä kuluttajan tulee olla varma puuvillan alkuperästä.

Ensimmäiset ajatukset tapaamastamme luomupuuvillan jälleenmyyjästä olivat erittäin hyvät. He kertoivat avoimesti toiminnastaan, tuotantoketjustaan ja arvomaailmastaan, joka kohtaa meidän arvomaailmamme. Odotamme mielenkiinnolla, että pääsemme tutustumaan tähän yritykseen sekä sen taustalla olevaan perheeseen paremmin.

– Vega & Pete

#couchsurfing #intia #luomupuuvilla #matkailu #seraclothing

Artikkeleita
Arkisto
Avainsanat
No tags yet.
Seuraa meitä:
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon