Sera Clothing 

Suomessa suunniteltu ja Intiassa käsityönä valmistetut 

lastenvaatteet

 
 

Keitä me olemme?

Vietimme talven 2013-2014 ensimmäistä kertaa Intiassa. Yritimme löytää ekologisia lastenvaatteita Suomeen tuotavaksi mutta aivan tuloksetta. Silloin saimme idean perustaa oman yrityksen ja haastaa itsemme. Voisimmeko itse tuottaa ekologisia lastenvaatteita ja omalta osaltamme olla mukana kestävässä kehityksessä ja tehdä siitä vielä läpinäkyvää asiakkaillemme. 
 
Halusimme myös tukea paikallisia perinteitä maassa, jossa massateollisuuden varjopuolet näkyvät vaateteollisuudessa. Suunnittelemme itse vaatteemme ja aiomme vierailla vuosittain Intiassa tarkastamassa mm. työskentelyolosuhteita ja oppimassa uutta vaatteiden valmistuksesta.
 
Ekologinen vaateteollisuus ei kestä nopeasti vaihtuvia sesonkeja, eikä jatkuvia alennusmyyntejä, joten panostamme laatuun ja vaatteiden ajattomuuteen, sekä monikäyttöisyyteen.

Verkkokauppa

Mallistomme on valmistettu Intiassa käsityönä, ympäristö-ystävällisesti ja tekijäänsä kunnioittaen . Sera Clothing vaatteet ovat suomessa suunniteltuja ja niiden kaavoituksessa on käytetty suomalaista mittataulukkoa. Kankaat ovat käsinkudottuja. Kun katsot tarkasti kankaan pintaa, huomaat sen elävän tekstuurin, jossa näkyy tekijänsä kädenjälki. Kangas on värjätty ammattitaidolla, käyttäen Azo-vapaita värejä, tai kasvivärejä.

Tämä vaate on suunniteltu kestämään aikaa ja sopimaan niin juhlaan, kuin arkeen. 

Tuotantoketju

Vaatteemme tehdään käsityönä Intiassa alusta loppuun – näin pystymme tukemaan katoamassa olevia perinteitä Länsi-Intiassa Gujaratin osavaltiossa lähellä Pakistanin rajaa sekä kertomaan tarkasti vaatteidemme valmistukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Blogi

Blogistamme löydät artikkeleita alkutaipaleestamme, aina ensimmäisen malliston saapumiseen asti.

Please reload